Kinderen pubers 

Is uw kind heel druk of juist heel teruggetrokken? Vindt  uw kind het moeilijk om met andere kinderen te spelen? heeft  uw kind moeite met keuzes maken ?of heeft uw kind moeilijk te verklaren gedrag?  
Is er een groot verdriet in het leven van het kind of heeft het een andere traumatische ervaring gehad?
Het is lastig om met een kind over dit soort dingen te spreken. Veel kinderen vinden het gemakkelijker om tegen een dier over hun gevoelens te praten.
Met paardencoaching mag een kind bijvoorbeeld een paard aaien of borstelen of er gewoon bij staan. Het contact met het paard geeft een veilig gevoel.
Dan komt het verhaal vaak vanzelf en kunnen we stappen zetten om ze te kunnen helpen met hun hulpvraag.

Als je vermoedt dat een kind baat kan hebben bij paardencoaching, beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Daarin bespreken we wat je voor je kind, of wat uw kind zelf graag  zou willen bereiken en hoe we daar met inzet van paarden grip op kunnen krijgen.
Ook bespreken we of de ouder of verzorger bij de coaching aanwezig is en wat zijn of haar rol is.
Tijdens de coaching laat ik uw kind eenvoudige en veilige opdrachtjes met het paard uitvoeren. Ik observeer, luister, stimuleer en stel soms een vraag.
Zo ontdekt uw kind stap voor stap hoe hij/zij makkelijker problemen los kan laten of op moet lossen .

Wordt uw kind gepest dan is het ook mogelijk om met school in contact te komen en met de hele school  annex klas het probleem uit te zoeken zo dat iedereen er baat bij heeft.
U kunt altijd vrijblijvend een  mail sturen of een gesprek aan gaan hoe we dit probleem kunnen oplossen .